Ervaringen

Een uitvaartverzorger kiezen is soms niet eenvoudig. Want hoe weet u dat alle mooie woorden op een website ook worden waargemaakt ?

Hier vindt u ervaringen van families waarvoor wij de uitvaart hebben mogen verzorgen.
Zo kunt u lezen hoe zij onze begeleiding hebben ervaren.

Ervaringen van families
<
>

Corine is professioneel en betrokken. Ze is zo goed als te allen tijde bereikbaar en denkt met je mee. De bezoeken en gesprekken waren fijn en openhartig. Ze denkt aan alles en heeft het zo geregeld. Corine is duidelijk en transparant zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Zeker in zo’n hectische tijd is dit enorm fijn. We kunnen terugkijken op een mooi en persoonlijk afscheid. Na de begrafenis houdt ze contact en komt ze nogmaals op bezoek om te informeren hoe dit gaat. We kunnen Corine dan ook van harte aanbevelen.

Familie Verschoor, Brakel

We hebben het contact met Corine de Jong na het overlijden van onze moeder als zeer prettig ervaren. Corine heeft aan een woord genoeg en straalt rust uit. Dat is heel fijn in een hectische tijd.

Familie Lubberdink, Wijk en Aalburg

Vanaf de eerste ontmoeting, is Corine er voor ons gezin geweest. Liefdevol, betrokken, meedenkend en ze regelde alles tot in de puntjes. Mede dankzij Corine hebben we het afscheid van ons zoontje in zijn geest, met liefde en hoop kunnen neerzetten.
Corine is in de dagen na het overlijden een belangrijk lichtpunt geweest en we zijn dankbaar dat zij op ons pad is gekomen.

Wiljan en Celina van Gent, Wijk en Aalburg

Wij zijn vol lof over Corine de Jong en haar collega’s.
Nadat onze moeder overleden was, heeft ze alles volgens ma haar wensen tot in detail met ons meegedacht en geregeld. Was zo mooi en respect vol. Het papierwerk naar de gemeente en verzekering geregeld zodat je daar op dat moment geen omkijken naar had.
En de nazorg van Corine is ook zeer fijn.
Dankbaar dat het allemaal zo goed liefdevol en respectvol verlopen is.

Fam. de Bruijn, Wijk en Aalburg

Corine heeft de uitvaart van mijn schoonmoeder met zorg en aandacht begeleid. Corine had aandacht voor de wensen en de gevoelens van de familie omtrent de uitvaart, stelde zich empatisch op. Tijdens de uitvaart is ze zichtbaar wanneer het moet, staat op de achtergrond wanneer het kan.
Dankjewel voor deze fijne begeleiding.

Fam. Teuling, Dussen

Lieve Corine,

Waar moet ik beginnen… Je was meedenkend, begaan, meelevend, maar vooral een mens die wist waar onze behoefte als familie lag. Jij was er in al onze behoeftes. Jij Corine bent een Gods wonder! Nogmaals dank.

Fam. van der Meijden, Rijswijk

Corine aan de telefoon gesproken. En heel fijn gesprek was het.
Onze vader was overleden. Ik belde en kreeg Mirjam aan de telefoon. Mijn vader was in de hospice en vandaar werd hij opgehaald om naar het afscheidshuis gebracht te worden. Daar was Mirjam en werd de rouwkaart besproken. Ze zei dat zij het nu deed omdat Corine er niet was die dag. Later zou Corine het van Mirjam weer overnemen. Nou dat was niet nodig dat Corine het weer overnam want Mirjam heeft ons van het begin op de dag van overlijden tot op de dag van de uitvaart fantastisch begeleid. En ook na enkele weken kwam ze voor een na gesprek wat ook heel fijn was.

Fam. Muilenburg, Andel

Wij hebben Corine ervaren als integer en zeer betrokken persoon.
Ze dacht met ons mee en alles werd correct naar onze wens op tijd geregeld.
Haar mooie woorden bij het afscheid zijn ons een grote steun.
De uitvaart van onze naaste is een ontzettend mooie en persoonlijke uitvaart geworden.
Bedankt voor deze fijne ervaring in een zeer moeilijke tijd.

Fam. Klop, Brakel

Wij willen Corine de Jong heel hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart die zij heeft verzorgd voor onze nicht Geesje.
Ze vroeg of wij nog wensen hadden en alles werd door haar liefdevol verzorgd..
Niks is haar te veel en alles werd in goed overleg met ons gedaan. Corine jij was voor ons zeer waardevol en wij bedanken jou ook namens de rest van de familie. Voor deze voor ons zo moeilijke dag maar dankzij jou toch een dag waar we met een goed gevoel aan terug denken..

Henk en Annemieke Bleijenberg, Wijk en Aalburg

De verzorging van de uitvaart van Tabitha door Corine en Mirjam willen wij als nabestaanden als uitmuntend betitelen.
Er was sprake van veel persoonlijke aandacht, van begin tot eind: de verzorging van de overledene, het condoleren in het rouwcentrum, de afscheidsbijeenkomst en begrafenis, alles werd tot in de puntjes gedetailleerd geregeld en heel precies vastgelegd in een draaiboek.
Dagelijks was er aandacht en overleg met veel ruimte voor eigen inbreng in grote saamhorigheid en met een groot inlevingsvermogen.
Wij waarderen hun zorgzaamheid en betrokkenheid; het gaf ons houvast en troost.

Fam. Van der Pol, Wijk en Aalburg

Omdat wij wisten dat de de kans dat ons meisje zou overlijden kort na de geboorte groot was, hadden wij zelf al een hoop voor zover mogelijk geregeld. Daar hadden we niemand bij nodig dacht ik…

Ook de begrafenis zelf wilden we alleen met ons gezin doen. Maar daar kwam verandering in toen onze Roos geboren werd en zij niet direct na de geboorte overleed maar een sterke wil bleek te hebben en een gevecht aanging waarbij ze na twee weken toch echt niet meer kon. Op 15 oktober overleed ze… In de dagen daarvoor had ik contact met onze dominee Michiel Vastenhout en hij adviseerde mij toch echt een uitvaartverzorger in de arm te nemen. Ook onze gedachten van alleen de begrafenis met eigen gezin veranderden. We wilden familie en vrienden er ook bij hebben en hen de kans geven om goed afscheid van Roos te kunnen nemen. Onze dominee zei wel contact op te willen nemen met Corine, ze klonk mij aardig in de oren en zo ging het. Via de telefoon nam ze al een aantal taken van ons over en voor ons voelde dat gelijk goed!

Toen wij met onze Roos thuiskwamen uit het ziekenhuis stond ook Corine voor de deur en er was gelijk een klik. Wat een lieve zachte vrouw, precies wat je nodig hebt als je dit overkomt. Alle dingen die we zelf wilden doen liet ze ons zelf doen en verder ging alles in zeer goed overleg.

Elke dag komt ze even kijken de laatste dingen bespreken. Ze spreekt je moed in voor de begrafenis, geeft je troost en huilt met je mee bij het allerlaatste moment met je kind vóór het kistje sluit. Corine; een dank je wel is eigenlijk niet genoeg…je doet je vak met liefde en met uiterste zorgvuldigheid. Wij zullen je zeker aanraden bij iedereen die een uitvaartverzorger nodig heeft!

Wij hadden er zonder jouw en onze dominee niet zo’n mooie dienst van kunnen maken waar we op terug kijken en veel steun uithalen.

Dank voor alle lieve zorgen!!

Familie Van Steenis, Eethen

Bij het overlijden van onze moeder en oma kozen wij voor Corine de Jong uitvaartverzorging door de goede berichten die we van haar hoorden. Corine is een rustige, betrokken vrouw die openhartig en transparant de zakelijke dingen regelt.

Ook heeft ze ons op een waardige en liefdevolle wijze begeleid tijdens de begrafenis. Door deze werkwijze ontstaat er rust in verdrietige omstandigheden!

Familie de Jong-Aperloo, Meeuwen

Wij vonden Corine een goede uitvaartverzorger. Iemand die geen “rol” aanneemt, zich niet anders voordoet dan ze is, maar gewoon zichzelf blijft. Ze verstaat haar vak en heeft het hart hiervoor op de juiste plaats. Persoonlijk en toch vakkundig. Wij kunnen haar zeker aanbevelen!

Fam. in ' t Veld, Wijk en Aalburg

Toen wij wisten dat onze moeder op zeer korte termijn zou komen te overlijden, zijn wij op zoek gegaan naar iemand die haar afscheid zou kunnen verzorgen.
Het eerste contact met Corine de Jong was meteen heel prettig. En in de dagen die volgden, werd dat eerste gevoel alleen maar bevestigd.
Corine heeft ons gezin op een hele prettige manier begeleid, rekening houdend met de wensen van onze moeder maar ook zeker met de verschillende wensen en ideeën die wij als kinderen hadden.
Daarnaast schroomde Corine niet om ons, daar waar nodig, te adviseren. De adviezen die zij ons gegeven heeft, hebben ook allemaal heel prettig uitgepakt.
In ons werkzame leven zijn wij gewend om de touwtjes in handen te houden en stellen we hoge eisen. Het was voor ons een verademing om te merken dat we alles wat er geregeld moest worden met een gerust hart aan Corine over konden laten zonder dat we de neiging hadden om te checken of dingen wel echt goed geregeld waren. Daardoor hebben wij als gezin op een hele mooie, waardige manier afscheid van onze moeder kunnen nemen en kijken we met elkaar terug op een prachtige en zeer waardevolle periode.
Corine heeft de gave om er voor je te zijn op de momenten dat dat nodig is en vrijwel ‘onzichtbaar’ te zijn wanneer dat passend is.
Het bovenstaande heeft ze zelf prachtig verwoord in de naam van haar bedrijf; geen uitvaartonderneming maar uitvaartverzorging. En dat is precies zoals het is, verzorgd maar bovenal met zorg.

Familie van der Burg, Sleeuwijk

Direct was er een klik en wederzijds begrip toen we elkaar ontmoetten nadat ik gebeld had ivm het overlijden van mijn moeder. Corine was steeds aanwezig voor raad en vooral steun en deed dat op een zachte, lieve manier. De zakelijke dingen werden ook heel zorgvuldig geregeld en alles was mogelijk, niets werd opgedrongen, dat heb ik als heel fijn ervaren.
Corine heeft een groot inlevingsvermogen, geeft ruimte en is toch altijd dichtbij. Je merkt overal in dat ze met haar hart werkt!
Dank je wel voor je steun, toen en nu, je bent bijzonder Corine.

Agnes Advocaat, Veen

Omdat Wim heel onverwacht is overleden en er geen overleg tussen ons was geweest over de uitvaart, hebben we Corine de Jong gevraagd om dat samen mét ons te regelen. (Wim en ik hadden haar kunnen gade slaan bij de begrafenis van een heel goede vriend) De keus voor Corine was daarom ook snel gemaakt. Haar hulp en inbreng was voor ons van grote betekenis. Niets was voor haar te veel moeite. Alles werd punctueel geregeld. Daarbij is het ook heel fijn dat we uit hetzelfde geloof leven, wat een extra dimensie is. We zijn daarom vol lof over de handelwijze waarbij Corine de uitvaart tot een plechtig gebeuren heeft gemaakt, waarvoor de kinderen en ik haar heel dankbaar zijn.

Teuni de Fijter v. Kapel, Wijk en Aalburg

Onze ervaring met Corine de Jong is heel goed. Op het moment dat mijn vader kwam te overlijden, had ik direct Corine gebeld. Dit was midden in de nacht. Ze nam alle tijd dat ik mijn verhaal kon doen en dat zij de juiste informatie had om alles tot in de puntjes te kunnen regelen.
Ze heeft de uitvaart vanaf het begin tot het eind heel goed verzorgd. Ze is heel zorgzaam, betrokken en zeer professioneel.
De uitvaart is daardoor precies gelopen zoals wij dat ons hadden voorgesteld. Hiervoor willen wij je enorm bedanken.

Caroline de Vries

Vandaag waren wij bij de uitvaart van onze zus en schoonzus Cox van Kooten-van Hoeven.
Wij danken u hartelijk voor de professionele en warme organisatie van deze uitvaart.

Rien van Hoeven en Paula van Hoeven-van Driel

Toen mijn man, onze vader, opa en vriend in september plotseling overleed, hoefden wij er niet lang over na te denken wie we zouden vragen als begrafenisondernemer.
Wel was onze vraag of Corine wel vrij was om ons te helpen, omdat zij maar één uitvaart tegelijk wil doen. Omdat ik Corine al kende en haar al eens had aanbevolen, was het voor mij niet zo,n moeilijke keuze en was het voor ons als familie alsof een vriendin ons kwam helpen. Dit gevoel komt ook, omdat Corine een zeer warme vrouw is, die zich helemaal kan invoelen, zeer betrokken is en heel perfectionistisch werkt.
Corine, dank je wel voor je hulp, steun en vriendschap. Ook nu nog na een paar maanden kunnen we met vragen terecht.

Familie Jan Sterrenburg

Toen onze vader stierf heeft Corine ons meteen al het werk voor de uitvaart uit handen genomen. Dat deed ze op een hele tactische, prettige en persoonlijke manier. Wij vonden haar bijzonder zorgvuldig en waren onder de indruk van hoe snel en efficiënt ze te werk gaat.
Voor ons was een mooie en stijlvolle uitvaart erg belangrijk, en wat we ook bedachten, Corine maakte het nog mooier.
De begrippen die op haar website staan: persoonlijk, betrokken en zorgzaam zijn wat ons betreft helemaal waar!

Familie Ouwersloot

Nadat onze moeder was overleden bleek onze keuze voor Corine een heel goede te zijn.
Zij begeleide ons in die eerste moeilijke dagen met vakbekwaamheid en zorgzaamheid naar de uitvaart toe.
Wij konden haar alles vragen en ze was ook zeer bereikbaar voor al die vragen.
We kregen ook de mogelijkheid voor persoonlijke inbreng. Daardoor werd de begrafenis van onze moeder voor ons een gebeurtenis waar we met een goed gevoel aan terug kunnen denken.
Ook het achteraf elkaar nog eens spreken is door ons als prettig ervaren.

Familie Hartman

Toen onze moeder heel onverwacht overleed waren wij heel blij met Corines begeleiding. Zij stond naast ons, dacht met ons mee, gaf heldere informatie en hielp ons om de overweldigende hoeveelheid praktische zaken waar we mee te maken kregen, overzichtelijk en hanteerbaar te maken. Heel professioneel in haar werk en tegelijkertijd een warm en meelevend mens. Die combinatie is goud waard op een moment, dat je wordt overmand door emoties en toch veel moet regelen en beslissen. Zij nam ons veel zorg uit handen, was zorgvuldig in haar aanpak, creatief en oplossingsgericht. De communicatie was heel plezierig, Corine reageerde altijd snel en adequaat op vragen via app’jes en telefoontjes.
Toen onze vader 7 maanden later overleed, was het dan ook heel vanzelfsprekend dat we Corine opnieuw vroegen ons te begeleiden. Met haar hulp lukte het ons om het afscheid van onze moeder en later van onze vader op een waardige en liefdevolle manier te organiseren, voor onszelf en voor alle anderen die hen hebben gekend en liefgehad.

Kinderen Van den Bogaard-de Fijter

Op oudejaarsavond overleed mijn man. We belden Corine, die, net na de jaarwisseling, midden in de nacht, naar ons toekwam. Wat fijn, dat ze er meteen was. Onze keus voor Corine was eigenlijk alleen gebaseerd op de recensies die we lazen. Ik kende haar wel van gezicht, maar was nog nooit bij een uitvaart geweest waar zij de leiding had. We zijn blij dat we voor Corine gekozen hebben. Ze is professioneel en adequaat, maar ook gewoon een lief mens. Alles werd tot in detail geregeld. Bijzonder vond ik ook de manier waarop ze de kleinkinderen erbij betrok, met ruimte voor hun eigen inbreng, voor zover ze dat wilden.
Corine, bedankt!

Jeannette Schreuders en kinderen

Corine de Jong heeft de uitvaart van onze (schoon)vader naar volle tevredenheid verzorgd.
Corine kan goed luisteren en is prima in staat gebleken om oog te hebben voor iedereen binnen de familie. Ze wist de verschillende wensen ten aanzien van de uitvaart goed samen te brengen tot een compromis dat voor iedereen naar tevredenheid was. Daarin gaf ze ook duidelijke adviezen ten aanzien van de regie bij de uitvaart. Ze is de afspraken met de familie goed nagekomen en heeft ook goede nazorg gedaan door de familie enkele weken later te bezoeken om te evalueren.
Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

Familie Scherff, Babyloniënbroek

Afgelopen week hebben we de betrokkenheid en steun van Corine mogen ervaren, nadat een heel dierbaar familielid was overleden. Wat zijn we blij dat we de keuze hebben gemaakt een beroep op haar te doen bij het verzorgen van de uitvaart. Op een rustige, zorgzame manier heeft zij ons bijgestaan en begeleid. Ze gaf de ruimte om eigen keuzes te maken, deelde verschillende mogelijkheden met ons en was altijd bereikbaar bij vragen of voor advies. Dit heeft in deze zware week veel voor ons betekend.
Corine, nogmaals onze hartelijke dank daarvoor.

Wilma Vos, Wijk en Aalburg

Een uitvaart blijft een moeilijk onderwerp, veel mensen willen er liever niet overnadenken of over praten. Bij onze ouders was dat niet anders…

Toch had ik geruime tijd geleden Corine eens uitgenodigd om ons eens, erover te laten informeren, wat er mogelijk was en waar je op moest letten. Nadat ze ons toen geheel vrijblijvend had geinformeerd, en wat hoofdzaken had aangegeven, had ik deze informatie besproken met mijn ouders. Deze hadden ons daarna, in grote lijnen aangegeven; wat als ….

Na geruime tijd overleed onze moeder vrij onverwachts, en wij hebben toen Corine de uitvaart laten verzorgen. Dit was in alle opzichten zeer verzorgd, met veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Ook de begeleiding was zeer intensief en vol medeleven.

Nadat, een jaar later, onze vader onverwachts bij een ongeval om het leven kwam, was voor ons de keus dan ook niet moeilijk om opnieuw Corine in te schakelen voor de uitvaart. Gezien de eerdere ervaring die we met haar hadden opgedaan.

Ook deze keer had ze wederom alles bijzonder goed voorbereid en ondanks het voor ons een zeer droevige tijd was, had ze alle zorgen uit handen genomen en was er volop aandacht voor alle dingen die voor ons belangrijk waren. Op geen enkel moment hebben wij spijt gehad voor de keuze voor Corine, ze heeft haar werk zeer integer, en met het grootste respect voor onze droevige en moeilijke situatie, uitstekend uitgevoerd. Haar persoonlijke aandacht en betrokkenheid heeft ons zeer positief verrast.

Familie v.d. Bosch

Midden in de nacht hadden wij, als gezin, plotseling een begrafenisondernemer nodig. Tijdens een kort overleg kwam Corine al snel ter sprake, vanwege de goede ervaringen die wij eerder gehoord hadden. Er werd gebeld en enkele uren later werden wij heel prettig benaderd door de verzorgers. Zij kwamen om samen met ons (de kinderen), onze vader te verzorgen. Dit eerste contact was heel prettig. De dagen daarna hebben wij Corine leren kennen. Zij heeft ons geholpen bij het maken van beslissingen, waar wij niet op voorbereid waren. Als gezin konden wij soms niet meer logisch nadenken en Corine deelde haar mening en haar gedachtes met ons, wat geleid heeft tot veel mooie herinneringen aan onze vader en man. De condoleance, uitvaart en nazorg is tot in de puntjes heel goed en fijn geregeld. Wij zouden ons geen betere begrafenisondernemer voor kunnen stellen. Nu, een maand later, na het overlijden van onze vader en man, kunnen wij met een goed gevoel terug kijken op een heel verdrietige en drukke week, waarin Corine een grote rol in gespeeld heeft.
Dank, dank, dank voor alles.

Familie Van Beek, Brakel.

Wat hebben wij dit enorm gewaardeerd om zo begeleid te worden tijdens de dagen van afscheid van mijn man en vader Arnold Vink.
Alles zo goed geregeld en begeleid en je toch vrijlaten maar ook meedenken naar een juiste invulling van al deze dagen. Zo vol begrip en goed voorbereid dat gaf ons vertrouwen.
Zeker dankzij Corine en haar naaste medewerkers is het voor ons een waardevol afscheid geworden. Maar ook voor de tijd hierna zijn er bij Corine mogelijkheden om dit rouwproces te verwerken.
Woorden schieten tekort.
Heel veel dank hiervoor

Fam. Vink, Rijswijk

De samenwerking met Corine na het overlijden van onze moeder, hebben we als bijzonder prettig ervaren.
Het is fijn dat er, direct na het overlijden, iemand is die je helpt bij alles wat geregeld moet worden en je begeleid bij beslissingen die genomen moeten worden.
Ze heeft de uitvaart vanaf het begin tot het eind heel goed verzorgd.
Wat ook bijzonder was dat Corine op speciale momenten mooie gedichten voorleest.
Ze is heel zorgzaam, betrokken en meedenkend.
Elke dag kwam Corine langs om te kijken “ hoe ma er bij lag” , en om nog het één en ander door te spreken.
We hebben vele reacties gekregen op de mooie uitvaart van ons moeder.
Corine, nogmaals hartelijk dank!

Familie van der Stelt

Als familie hebben we de begeleiding van Corine als zeer aangenaam ervaren.
Ze heeft een groot empathisch vermogen en luistert naar wat de wensen van de familie zijn. Denkt met je mee in oplossingen. Geeft goed advies en dringt zich niet op.
Legt alles keurig vast in een draaiboek zodat we precies wisten op welk tijdstip wat ging plaatsvinden.
Ze kwam iedere dag even langs en ook via e-mail of whatsapp waren er contact momenten. We hebben dit als zeer prettig ervaren.
Een dikke pluim van ons in deze voor ons zo verdrietige tijd.

Familie Treffers, Genderen

Wat een warme, betrokken vrouw is Corine de Jong.
Alsof wij elkaar al jaren kenden.
Voor mij voelde dit als een “warme deken” om mij heen.
Zij geeft ook een persoonlijk tintje aan de uitvaart door een zelf gekozen tekst voor te lezen, die zij aanvoelt door de persoonlijke gesprekken met elkaar.
Het heeft mij zeer goed gedaan

Mw. De Rover, Rijswijk

Toen mijn man kwam te overlijden moesten we een vertrouwde uitvaart verzorger regelen. We kenden Corine al omdat ze een schoonzus van onze dochter is en hebben haar gevraagd of zij de uitvaart voor ons wilde verzorgen.. Het was wel buiten haar werkgebied, maar we waren heel blij dat ze de uitvaart van mijn man wel wilde doen.
Ondanks alle verdriet was het heel fijn om haar als uitvaartverzorger te hebben. Ze regelde alles perfect en hielp ons met alles wat nodig was. We hadden geen betere uitvaartverzorger kunnen bedenken en danken haar vanuit dit berichtje nogmaals voor al haar liefdevolle zorgen.

Fam. Timmerman, Hendrik-Ido-Ambacht

Wij hebben de verzorging van en de begeleiding rondom de uitvaart van onze moeder als zeer zorgzaam ervaren.
Mirjam had alle aandacht voor ons en straalde rust uit. Ook het nagesprek enkele weken na de begrafenis was heel fijn.

Familie Van Dijk en Vos, Woudrichem

Ik ben heel blij en dankbaar voor de manier waarop Corine en Mirjam vorm hebben gegeven aan het afscheid van mijn moeder. Persoonlijk, transparant in kosten en mogelijkheden en meegedacht in alle details waarover besloten moest worden. Er is ons veel werk uit handen genomen en we zijn uitgebreid geïnformeerd over alle opties. Rondom afscheidsdienst en begrafenis was het heel fijn dat we nergens over hoefden na te denken. Alles was geregeld en als nabestaanden werden we prima begeleid om ons compleet met het afscheid bezig te kunnen houden. Een dikke tien wat mij betreft.

M. Versteeg

Kort na elkaar hebben we twee keer een uitvaart laten verzorgen door Corine de Jong. We zijn erg tevreden over de manier waarop zij dit heeft gedaan en hebben haar begeleiding als erg prettig ervaren. Corine is heel betrokken en warm, maar daarnaast ook professioneel en precies. De communicatie tijdens de voorbereiding verliep heel gemakkelijk, Corine reageerde altijd snel op vragen of opmerkingen en dacht ook met ons mee. Mede door haar begeleiding hebben we beide keren op een mooie manier afscheid kunnen nemen.

Familie De Jong, Zaltbommel

Corine is professioneel en betrokken. Ze is zo goed als te allen tijde bereikbaar en denkt met je mee. De bezoeken en gesprekken waren fijn en openhartig. Ze denkt aan alles en heeft het zo geregeld. Corine is duidelijk en transparant zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Zeker in zo’n hectische tijd is dit enorm fijn. We kunnen terugkijken op een mooi en persoonlijk afscheid. Na de begrafenis houdt ze contact en komt ze nogmaals op bezoek om te informeren hoe dit gaat. We kunnen Corine dan ook van harte aanbevelen.

Familie Verschoor - Brakel

Corine de Jong heeft de uitvaart en alle zaken eromheen geregeld na het overlijden van onze (schoon)moeder.

De uitvaart heeft plaatsgevonden op de natuurbegraafplaats de Maashorst in Schaijk en was mooi geregeld met veel aandacht voor de individuele wensen van onze familie.

We hebben Corine ervaren als een zeer betrokken persoon die veel aandacht had voor het verdriet van ons, en onze (schoon)vader.

Familie Van den Bogert - Hedel
Laat een bericht achter

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.